Låt oss presentera en kund – Carelli assistans

Carelli Assistans är ett assistansbolag som tillhandahåller personlig assistans till personer med funktionsnedsättning. Vi är ett företag som verkligen brinner för vårt arbete wie kann man etwas downloaden. Vi vet att våra kunder är beroende av personlig assistans för att kunna leva ett liv som alla andra. För att kunna jobba, ägna sig åt fritidsintressen, träffa vänner, ta hand om sitt egna hem och leva som vem som helst snipping tool windows 10 deutsch kostenlos.

Carelli Assistans startades med grund i egna erfarenheter inom assistansbranschen.
”Alla vi som startade företaget har lång erfarenhet inom assistansbolag herunterladen. Vi tyckte att assistansbolagen saknade något i sitt arbetssätt. De på kontoret, assistenterna och kunderna, alla kände vi att det skulle bli bättre med mer personlighet och närhet mp3 music download for free. Vi var övertygade om att vi kunde göra det bättre själva och så föddes Carelli Assistans”, säger Fredrik Carlsson, en av grundarna till Carelli Assistans nextcloud daten herunterladen.

Han fortsätter: ”Vi som startade Carelli arbetar idag i företaget och finns närvarande i hela kedjan. Tack vare det så kan vi varje dag sträva efter att företaget lever vidare och utvecklas utefter utefter vår grundtanke herunterladen. Vi brinner verkligen för det vi gör och vår strävan efter en kvalitet utöver det vanliga gynnar både kunder och företag långsiktigt” temtem kostenlosen.

Carelli Assistans bedriver idag personlig assistans till barn och vuxna över hela Sverige, från Ystad i söder till Kiruna i norr.

Ni kan läsa mer om carelli assistans på deras hemsida www.carelli.se