Gott Nytt År

 

 

Vi önskar er ett riktigt Gott Nytt År. 

I vår branch innebär ett nytt år också en massa nyheter herunterladen. Här kommer ett litet axplock av de förändringar som kommer att gälla från 1 januari 2017.

– Slopat avdrag för representation och ett nytt sätt att beräkna momsavdrag på representation pokemon leaf green. Det innebär att kostnader för representationsutgifter som avser lunch, middag, supé eller annan förtäring ska bokföras som ej avdragsgill kostnad herunterladen. Kostnaden för enklare förtäring av mindre värde medges dock även fortsättningsvis.

– Enskilda firmor som väljer att anställa sin första person ska vara berättigade till en nedsättning av socialavgifterna under som längst tolv kalendermånader herunterladen.  Observera att nedsättningen endast gäller för Enskilda firmor inte aktiebolag.

– Man höjer förmånsvärdet för fri kost till 45 kr för frukost, 90 kr för lunch och middag die tribute von panem buch kostenlos downloaden. En heldag med fri kost får därmed ett förmånsvärde av 225 kr. Såvitt vi hittills sett så kvarstår dock traktamente i Sverige på 220 kr/dag, vilket är skattefritt om det är i samband med övernattning, annars skattepliktigt pokemon go herunterladen ohne play store.

– I enlighet med förslaget i budgetpropositionen har riksdagen beslutat om nya regler för RUT avdrag. Reglerna innebär i korthet att rutavdrag ska medges för reparation och underhåll av vitvaror om arbetet utförs i bostaden amazon music app.
Med vitvaror menas normalt hushållsmaskiner som finns i ett hem såsom tvättmaskin, torktumlare och torkskåp, kyl, frys, diskmaskin, spis, spishällar och inbyggnadsugnar samt mikrovågsugn sweeper simulator 2011 for free.