Låt oss presentera en kund – Ingela Ljung Event & Media & Re:creating

Ingela Ljung Event & Media & Re:creating

– Vi skapar vackra världar

Vi erbjuder kvalificerad projektledning inom alla typer av event, samt grafisk formgivning herunterladen. Projektledning för oss är att med hjärta och själ göra ett evenemang som lever kvar i minnet långt efter det att dagen är över. Ledordet är magi herunterladen! Ett projektledaruppdrag hos Ingela Ljung Event & Media kan se ut på flera sätt – vi kan ansvara för en specifik del i ett projekt eller förvalta helheten från uppdragsgivarens vision till genomförande wie kann man youtube videos herunterladen mac. Vi har över 10 års erfarenhet av eventprojektledning där vi gjort allt från konserter och festivaler, till temafester, barnkalas, mässor, utbildningsdagar och bröllop you can netflix movies on your laptop. Numera är vi speciellt inriktade på fest- och scendekorationer, vilket vi älskar!

Ingela Ljung Event & Media driver också Re:creating, en verksamhet för kreativa unga vuxna som av olika anledningar idag står utanför arbetsmarknaden och som är behov av arbetsträning herunterladen. Re:creating är en eventverkstad, där vi trollar fram de mest fantastiska dekorationer och skyltningar. I dagsläget är består företaget av ägaren Ingela, samt 3 anställda – Emma, Felicia och Moa herunterladen. Dessutom har vi 10 stycken som arbetstränar hos oss – vilket team!

Oss hittar ni i Gamla Residenset, på Nyköpingshus herunterladen. det vackraste hus man kan tänka sig där vår dröm är att få utveckla till en  fest och möteslokal.

Vi erbjuder:
• Eventprojektledning och rådgivning
* Dekorationer
* Skyltning
• Eventpersonal
• Lokaler & utrustning
• Artister & underhållning
• Ljud & ljus
• Inbjudningar & trycksaker

Ingela Ljung, VD
kontakta@ingelaljungevent.se
www.ingelaljungevent.se

Emma Johansson, verksamhetsansvarig Re:creating adobe photoshop ältere version herunterladen.
emma@recreating.se
www.recreating.se